MEFLSZ OB 2022 – Eredmények

Sikeresen zárult a 2022. évi MEFLSZ OB. Gratulálunk a 2022-es év országos bajnoki címet szerzett sportolóinak és minden résztvevőnek az elért szép eredményekhez. A vasárnapi lövésztalálkozón új érdeklődőket is köszönthettünk, akiknek be tudtuk mutatni a fekete lőporos lövészet szépségeit, reméljük hamarosan aktív lövőként látjuk legalább őket viszont a lőtereken.

A szombati kánikula próbára tette a lövők elszántságát, többen lemondtak a lövészkabát nyújtotta előnyökről is. Annál jobban esett egy jó korsó sör este a Sarlópuszta Club Hotel éttermében, ahol volt lehetőségünk megfáradt tagjainkat a medencében is felfrissíteni. Öröm volt viszontlátni sok régi barátot, lövésztársat és egy-egy ital mellett megbeszélni a világ dolgait. Annyi bizonyos, hogy az elöltöltős lövészet legelsősorban az emberekről, az emberi kapcsolatokról szól, a közös érdeklődés által kovácsolt, de azon már messze túlmutató barátságokról.

Köszönjük minden közreműködőnek az áldozatos munkát, hogy a kegyetlen hőség ellenére is precízen, az időbeosztást tartva sikerült lebonyolítani a versenyt. Gratulálunk minden lövőnek az elért eredményekhez és várunk vissza mindenkit (és azt is, aki most nem volt itt) a 100m-es OB-n és minden más versenyen, eseményen. OB2022eredmények

This entry was posted in esemény, Versenyeredmények and tagged , , . Bookmark the permalink.